dinsdag 13 mei 2008

Oproep

Onze reis komt dichter en dichter en dat is te voelen ... Zo zijn we bijna elke dag bezig met de voorbereidingen van deze trip! Meestal zijn we bezig met vieze ziektes te voorkomen maar toch denken we ook nog aan de kindjes die we gaan helpen. Laats vroeg ik aan mijn oude school ( St-Jozefscollege te Aalst) om schriftjes te verzamelen onder de studenten maar daar kreeg ik een dikke 'Njet'... Daarom aan iedereen wie nog van die oude schirftjes heeft liggen die ge nooit meer ga beschrijven ... geef ze mee ;-) en wij bezorgen ze aan de kindjes.
Om niet alles rond school te laten draaien nemen we voor de kinderen ook andere dingskes mee. Bv. Lolly's, ballonnen, stickers, ballen, enz... Dingskes die niet te groot zijn proberen we te verschalken in onze bagage. Ken jij of ben jij iemand die ons zulk digskes kan bezorgen aarzel niet om een reactie achter te laten en ons een beetje te helpen.

Momenteel zijn we ook bezig met een aanvraag voor gratis extra bagageruimte in het vliegtuig om zoveel mogelijk mee te nemen. Zoveel mogelijk = zoveel we kunnen dragen.

Tot gauw ;-)
Ste en Els

Geen opmerkingen: